chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Recurso

Készségigény-előrejelzés: trendek és kihívások 2030-ig

Idioma: HU

Enviado por Györgyi Bajka

Az európai munkaerőpiacon a munkaerő demográfiai összetételében bekövetkező változások, valamint a munka és a folyamatok egyre nagyobb mértékű összetettsége jelenti a kihívást.

A készségigény-előrejelzés hasznos támpontot nyújt a szakpolitikai döntéshozók, a szakértők és az egyének számára döntéseik meghozatalához. Ebben a kiadványban a Cedefop bemutatja a készségkínálatra és a készségkeresletre vonatkozó előrejelzés legfrissebb eredményeit. A frissített előrejelzések mellett a Cedefop és az Eurofond közötti együttműködés lehetővé tette a jelenlegi és a várható európai foglalkoztatási struktúra feladat- és készségtartalmának vizsgálatát is. Az elemzés megerősíti, hogy a foglalkozási struktúra egyre polarizáltabbá válik – erre a tendenciára a legfontosabb előrejelzések is felhívják a figyelmet.

 

Autor(es) del recurso : 
Cedefop
ISBN: 
978-92-896-2712-2
Fecha de publicación:
Domingo, 18 Noviembre, 2018
Idioma del documento
Tipo de recurso: 
Estudios e informes
País:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn