chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Blog

Курс по рисуване върху дърво за възрастни в Ердек, Турция

30/01/2020
por Maya Slavova
Idioma: BG

29/01/2020 г.

От: Erdek Public Education Center

Език: EN

 

Вместо да изхвърляте старите си дървени предмети, можете да ги направите за многократна употреба и да ги оживите чрез мулти оцветяване.

Освен това, когато станете експерт в това изкуство, няма да можете да намерите същия материал, върху който работите, дори и да платите пари за него.

Защото това е Вашето изкуство.

Украсата на дърво Ви спестява пари, освен това Ви отпуска ментално. Също така, можете да допринесете за икономиката, като печелите пари. Понякога е голямо забавление да създадеш нещо различно на мястото, в което живееш. Това е начин за терапия за възрастни. Поради тази причина, моите обучавани и аз проектираме нови продукти всеки ден по време на курса и ходим в домовете си от щастие и радост с усещането за комфорт.

Нашите материали показват многообразие. Предпочитаме бои, които могат да бъдат боядисани на всяка повърхност, освен акрил. Шкурката и различните видове лак са основни. Нашите четки също са различни.

Понякога правим листа и рози с техниката на един удар, понякога получаваме изцяло нов образ с техниката на антикинг. Работим с различни техники, които биха могли да бъдат наречени безкрайни.

Всички възрастни, които посещават нашите курсове, прекарват времето си полезно и получават нови умения. Както знаете, получаването на нови умения е най-важно за настроението на възрастните.

С тези курсове помагаме на възрастните по различни начини.

Erdek Public Education Center

Линк: https://epale.ec.europa.eu/en/blog/wood-painting-course-adults-erdek-turkey

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn