chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Sala de prensa

Obuka za Software Developera

17/12/2019
por Snežana Kršikapa
Idioma: HR

OYKOS Development Hub u saradnji sa NVO „Mladiinfo Montenegro“ organizuje  obuku za software developera, koja će se održati u Podgorici, 24. februara 2020. godine.

OYKOS Development Hub nudi najsavremenije kurseve iz oblasti razvoja softvera (Software Development), na kojima se mogu steći neophodna znanja i vještine iz svijeta mobilnih aplikacija (iOS i Android), web sajtova i kompleksnih web aplikacija. U radu sa polaznicima će biti uključeni stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom iz lokalnih i regionalnih firmi.

Obuka traje od 6 do 12 sedmica. zavisno od vrste kursa koji se izabere. Održavaće se tri puta sedmično u večernjim satima, u trajanju od 2h ili više, a takođe će uključivati i rad od kuće na posebnim zadacima. Redovno prisustvo je veoma bitno u ovoj obuci, jer je formirana tako da bude što konciznija, što manje vremenski zahtjevna, a opet da bude obuhvatna i dovoljna za ulazak u posao. Posle svakog časa, polaznici će imati domaće zadatke, koji se takođe moraju redovno ispunjavati da bi program mogao da ima efekta. Pomoć profesora i konsultanata će biti dostupna u svakom pogledu, osim prilikom završnog testiranja.

Polaganje završnog ispita donosi diplomu sa ocjenama bitnih parametara, koje će polazniku služiti kao najbolja preporuka kod budućeg poslodavca. Najboljim polaznicima Oykos Development nudi praksu i zaposlenje u svojoj ili nekoj od partnerskih kompanija.

Više informacija može se naći na  https://oykos.me/hub/?fromID=m1M ili na kontakt@mladiinfo.me

https://mladiinfo.me/prijavite-se-na-obuku-za-software-developera/

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn