chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

 
 

Recurso

Vlaamse vredesweek 2019

Idioma: NL

Enviado por Karine Nicolay

Van 21 september tot 2 oktober 2019 heeft de 30ste Vlaamse Vredesweek plaats. Wie vrede wil, moet ook willen investeren in vrede. Als we vrede een echte kans willen geven, moeten we ze ook een echt budget geven. Mag het wat m€€r zijn? De Vlaamse Vredesweek 2019 roept daarom de nieuwe federale regering op om meer te investeren in vrede.

/es/file/affichepng-1affiche.png

Deelnemen aan de campagne kan op verschillende manieren. Ontdek  hoe je zelf aan de slag kan in jouw vereniging, parochie, school, werkplek; of sla de handen in elkaar met vrienden en familie.

Op de website van de Vlaamse Vredesweek vind je een overzicht van het campagnemateriaal. De partners bieden je diverse (educatieve) producten gratis downloadbaar aan. Je kan ze gewoon downloaden bij het product. Voor de betalende producten download je het bestelformulier met daarop alle aangeboden betalende producten. Download het hier. Je vindt het ook telkens bij een betalend product. 
Vul het in en mail het naar vredeswinkel@paxchristi.be.

 

 

Autor(es) del recurso : 
Vlaamse Vredesweek
Fecha de publicación:
Miércoles, 4 Septiembre, 2019
Idioma del documento
Tipo de recurso: 
Otro(s)
País:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn