chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

 
 

Blog

Erasmus+ kontaktseminarier

23/08/2019
por EPALE NSS Sverige
Idioma: SV

Söker er organisation partners i ett EU- eller EES-land för ett projektsamarbete inom Erasmus+? Då kan du delta på ett Erasmus+ kontaktseminarium. Seminarierna arrangeras i olika länder i Europa.

Just nu finns ett seminarium med tema ”Vägledning till arbetsmarknaden”. Seminariet vänder sig till dig som arbetar med stöd och vägledning till vuxna som har svårt att komma in på arbetsmarknaden. Plats för seminariet är Hertogenbosch, Nederländerna den 6-8 oktober 2019. Du anmäler intresse senast den 31 augusti.

Ett annat aktuellt seminarium handlar om ”Vuxnas kompetenser inom kulturella institutioner.” Ett seminarium om nätverkande för nykomlingar och vuxnas nyckelkompetenser inom kulturella institutioner. Platsen för seminariet är Warszawa, Polen 8 - 11 oktober 2019. Du anmäler intresse senast den 31 augusti.

Ett seminarium handlar om att främja och stärka tillhörighet genom kulturella arv. Fokus för seminariet är att utveckla samarbeten för integration mellan områdena vuxnas lärande och kulturellt arv. Seminariet äger rum i Valletta, Malta den 20-22 oktober 2019. Du anmäler ditt intresse senast den 31 augusti.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn