chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

 
 

Sala de prensa

Ansökan för Nordplus vuxen förberedande besök är nu öppen!

22/08/2019
Idioma: SV

Alla typer av institutioner och organisationer som arbetar med vuxenutbildning och vuxnas lärande kan söka bidrag för resor och boende i samband med nätverksmöten med framtida partners.

Ett projektsamarbete inom Nordplus vuxen kan bland annat fokusera på att stärka lärandet på nationell nivå genom att utveckla transnationell rörlighet i Norden och Baltikum. Bland annat erbjuder Nordplus vuxen möjligheten att utveckla gemensam undervisning, material, metoder och koncept samt kartläggning av projekt som syftar till att studera, analysera och samla in data om specifika områden och utvecklingstrender inom vuxenutbildningssektorn i Norden och Baltikum.

Sista ansökningsdag är första oktober 2019 och ansökan är öppen till 23.59. De som ansöker kan förvänta sig svar i början av november.

Mer information på engelska

Mer information, skandinavisk version

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn