chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

 
 

Calendario

Вебинар: „Могућности за наставнике и едукаторе одраслих у оквиру EPALE платформе”

Enviado por Ruzica Madzarevic hace 4 meses 3 días

Lunes 2 Septiembre 2019

Фондација Темпус – Национални тим за подршку EPALE платформе, позива наставнике, професоре, тренере, каријерне практичаре, доносиоце одлука и све остале који се баве образовањем одраслих, да се пријаве за учешће на вебинару под називом „Могућности за наставнике и едукаторе одраслих у оквиру EPALE платформе”, који ће се одржати 2. септембра у 16 часова.

Током вебинара, учесници ће имати прилике да чују на који начин EPALE (Електронска платформа за образовање одраслих у Европи) могу да искористе у свом раду, нађу обиље ресурса и примера добре праксе, повежу се са својим колегама на европском нивоу, успоставе сарадњу на пројекту, али и како да поставе свој садржај и на тај начин повећају видљивост своје организације у заједници едукатора одраслих.

Вебинар се организује у оквиру Недеље школа која се одржава од 2. до 6. септембра 2019. године.

Пријављивање за вебинар траје до 30. августа 2019. године у 23:59 часова, попуњавањем регистрационог формулара. О статусу ваше пријаве бићете обавештени након истека рока за пријављивање.

Idioma principal:
Tipo de evento: 
Evento de desarrollo profesional
Precio de la inscripción: 
No
Fecha límite para la inscripción: 
30/08/2019
Evento en Internet: 
Tipo de organizador: 
Otro evento
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn