chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

 
 

Calendario

Tanulni sohasem késő – Ingyenes számítógép használói képzés Beregszászon 60 év felettiek számára

Enviado por Erik Madarász hace 1 mes 1 semana

Lunes 29 Julio 2019
Beregszász
,

A KárpátHáló Egyesület a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolával együttműködésben 30 órás ingyenes magyar nyelvű számítógép használó alapismereti képzést hirdet, 60 év felettiek számára. Az alapismereti informatikai képzés az időskorúak számára az életminőségük javítását szolgálja az információszerzés és a kapcsolattartás modern eszközeinek megismerése és begyakorlása útján. A tervezett tanmenet: számítógépes alapismeretek, online alapismeretek (internet használat, böngészés, levelezés) és szövegszerkesztés.

A 2019. július 29-ikén induló, összesen 30 órás képzés, Beregszász városában, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola épületében (Kossuth tér 6.) lesz, és a résztvevők számára teljes mértékben díjmentes. A képzést sikeresen elvégzők a képzést követő záró konzultáción a magyarországi felnőttképzési törvény által előírt oklevelet kapnak a magyarországi felnőttképző partner intézménytől. A projektgazda KárpátHáló Egyesület általi együttműködésben megszervezendő képzést a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja.

A képzésen 30 fő vehet részt. Az egyetlen megkötés az, hogy a jelentkezőknek 60 évnél idősebbeknek kell lenniük. A beiratkozás a jelentkezések sorrendjében történik. Jelentkezni 2019. július 11-26. között lehet.

Idioma principal:
Tipo de evento: 
Evento de desarrollo profesional
Precio de la inscripción: 
No
Fecha límite para la inscripción: 
26/07/2019
Evento en Internet: 
No
Organizado por: 
KárpátHáló Egyesület és a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola
Tipo de organizador: 
Otro evento
Propósitos y objetivos: 
életminőség javítása, az információszerzés és a kapcsolattartás modern eszközeinek megismerése és begyakorlása
Etiquetas:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn