chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Calendario

SOSTE kouluttaa: Ilmastonmuutoksen terveysriskit ja järjestöjen rooli -webinaari

Enviado por Vivianne Ruohola hace 1 mes 1 día

Jueves 5 Noviembre 2020

Miten ilmastonmuutos vaikuttaa ihmisten terveyteen ja kuinka aiheeseen on sote-järjestöissä tartuttu? SOSTE järjestää webinaarin, jonka tarkoituksena on tuoda tunnetuksi ilmastonmuutoksen hyvinvointivaikutuksia ja tarjota järjestöille ideoita kohderyhmien kannalta relevantin ilmastotyön pohtimiseen. Aihe on juuri nyt ajankohtainen, koska käynnissä olevan koronapandemian kaltaiset tilanteet uhkaavat lisääntyä ilmaston lämpenemisen ja luonnon monimuotoisuuden köyhtymisen myötä.


Ilmastonmuutoksen terveysriskit ja järjestöjen rooli -webinaarissa erikoistutkija Päivi Meriläinen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, kertoo ilmastonmuutoksen hyvinvointivaikutuksista. Lisäksi esimerkkejä ilmastonmuutoksen terveyshaittojen käsittelystä sote-järjestöissä esittelevät Suomen sydänliiton pääsihteeri Tuija Brax ja asiantuntija, psykologi Elina Marttinen Nyyti ry, Ympäristö ahdistuksen mieli -hanke. Ensisijaisena kohderyhmänä terveysjärjestöjen työntekijät, jotka pohtivat järjestönsä ilmastotoiminannan tapoja. Webinaarin sisällöt sopivat kuitenkin yleisesti ilmastonmuutoksen ja terveyden yhteydestä tai perinteisten ympäristöjärjestöjen ulkopuolisten järjestöjen ilmastotyöstä kiinnostuneille.


Ilmastonmuutoksen terveysriskit ja järjestöjen rooli -webinaari to 5.11.2020 klo 10.00-11.30.
Webinaari järjestetään Zoom -verkkokokoustyökalulla. Tilaisuus on maksuton. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, ilmoittaudu täältä.


Tilaisuus on osa SOSTEn Yhdessä eteenpäin -webinaarisarjaa. Sarjassa käsitellään järjestötyön, vaikuttamisen ja tulevaisuuden teemoja koronakriisin aikana ja sen jälkeen. 


Aiempien webinaarien tallenteita:
Yhdessä eteenpäin -webinaarisarjan tekstitetyt tallenteet löydät täältä. Huomaathan, että tallenteissa on tekstitys. Saat tekstityksen päälle klikkaamalla oikean alakulman tekstitys-valintaa (hammasrattaan vieressä).
 

Lähde: SOSTE kouluttaa -uutiskirje ke 16.9. ja verkkosivut.

Idioma principal:
Precio de la inscripción: 
No
Fecha límite para la inscripción: 
04/11/2020
Evento en Internet: 
Organizado por: 
SOSTE
Tipo de organizador: 
Otro evento
Datos de contacto: 
Ansku Holstila, erityisasiantuntija, ansku.holstila@soste.fi ja Outi Majanen, erityisasiantuntija, koulutukset ja tapahtumat, outi.majanen@soste.fi.
Grupo objetivo: 
Redes y organizaciones dedicadas al aprendizaje de adultos
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email