chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Calendario

Slotconferentie Delphi 14.10.2020 - save the date

Enviado por Julie Focquet hace 2 meses 2 días

Miércoles 14 Octubre 2020

Wij nodigen u graag uit voor de slotconferentie van het Erasmus+ project DELPHI “Development of Continuing Professional Development for Heritage Interpretation to facilitate Lifelong Learning for Social Inclusion and European Cohesion” (2018-2020). Deze zal online plaatsvinden op woensdag 14 oktober 2020 van 10:00-14:30 (CET). Noteer deze datum alvast in uw agenda en stuur een mailtje met uw naam en organisatie naar myriam.swinnen@vlaanderen.be en u ontvangt binnenkort meer informatie en een uitnodiging tot inschrijving.

DELPHI richt zich op erfgoedvertalers en -interpretatoren, mensen werkzaam in de erfgoedsector, maar ook docenten in de volwasseneneducatie en gemeenschapswerkers kunnen heel wat leren uit dit project. Het project wil hun helpen om hun competenties te versterken om Europese waarden en Europese identiteit lokaal en in de regio’s te identificeren en erover te communiceren. Dit alles in overeenstemming met de Doelstellingen voor Duurzame Ontwikkeling (SDG’s) en de Europese Conventie over de Waarde van Erfgoed voor de Samenleving.

Op 14 oktober presenteren wij u de resultaten van ons project, inclusief de ontwikkeling van een kwalificatiekader in overeenstemming met het EQF, en de proefresultaten van onze blended-learning cursus. Daarnaast presenteren onze pilootprojectmedewerkers er hun ervaringen uit de praktijk met testcasestudies uit België, Tsjechië, Duitsland, Griekenland, Italië, Servië en Nederland. Wij zijn van mening dat de toegevoegde waarde zit in onze multisectorale aanpak die de resultaten van verschillende projecten uit verschillende contexten integreert. Op deze slotconferentie maakt u kennis met onze trainingstoolkit en illustreren we u onze resultaten door middel van proefprojectpresentaties en workshops.

        

    
Idioma principal:
Tipo de evento: 
Congreso
Precio de la inscripción: 
No
Evento en Internet: 
Tipo de organizador: 
Otro evento
Grupo objetivo: 
Redes y organizaciones dedicadas al aprendizaje de adultos
Tema tratado:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email