chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Calendario

Радионица за припрему KA2 пројеката стратешких партнерстава у образовању одраслих

Enviado por Marica Vukomanovic hace 1 año 4 semanas

Viernes 22 Febrero 2019
Београд (Belgrade)
,

Фондација Темпус 22. фебруара 2019. организује једнодневну радионицу за све установе које могу да се пријаве за пројекте у области образовања одраслих. Радионица је намењена запосленима у установама и организацијама које се баве образовањем одраслих, удружењима, стручним друштвима и свим осталим институцијама активним у тој области, а које планирају да конкуришу за пројекте стратешких партнерстава.

Радионица се организује 22. фебруара у Војводини (тачно место одржавања ће бити накнадно објављено). Пријављивање за радионицу је могуће искључиво путем регистрационог формулара.

Рок за пријаву је 31. јануар до 23:59 часова.

Уз регистрациони формулар потребно је приложити и нацрт пројектне идејеФормулар за представљање нацрта пројектне идеје можете преузети овде. Идеје предате у другом облику се неће разматрати.

Idioma principal:
Precio de la inscripción: 
No
Fecha límite para la inscripción: 
31/01/2019
Evento en Internet: 
No
Organizado por: 
Фондација Темпус
Tipo de organizador: 
Otro evento
Datos de contacto: 
Контакт телефон: 011 33 42 430, опција 3 имејл: adult-education@tempus.ac.rs
Cantidad de asistentes: 
< 100
Grupo objetivo: 
Proyectos y asociaciones
Propósitos y objetivos: 
Циљеви радионице су: - упознавање учесника са принципима, приоритетима и критеријумима КА2 пројеката стратешких партнерстава; - представљање пријавног формулара и специфичности пројектне документације у оквиру КА2 пројеката стратешких партнерстава; - унапређивање знања учесника о детаљима и процедурама за подношење пројектних пријава у оквиру КА2 пројеката стратешких партнерстава; - јачање знања и компетенција за писање пројеката и попуњавање пријавног формулара.
Resultados de aprendizaje esperados: 
Очекује се да ће учесници по завршетку радионица моћи да: разликују врсте КА2 пројеката и да одаберу прави тип пројекта за своју идеју; овладају процедурама за подношење пројеката Стратешких партнерстава; примене правила за писање буџета пројекта за КА2 Стратешка партнерства раде на даљем унапређењу своје пројектне идеје.
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn