chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Calendario

Göteborg: God utbildning för alla

Enviado por EPALE NSS Sverige hace 1 mes 2 días

Jueves 23 Enero 2020
Göteborg
,

Vi fördjupar oss i det fjärde av de globala målen tillsammans med forskare från Chalmers och Göteborgs universitet och pedagoger från Världskulturmuseet och Universeum.

Som lärare förväntas du ta ansvar för att undervisa om Agenda 2030 och bidra till att uppfylla de globala målen. Därför har vi satt ihop en seminarieserie för dig som arbetar med barn och ungdomar från förskola till gymnasium till en seminarieserie för att visa på vikten av ett tvärvetenskapligt synsätt för att bättre kunna förstå och hantera våra globala utmaningar.


Den här gången fördjupar vi oss i mål 4: God utbildning för alla. Eftermiddagen inleds med två föreläsningar där forskare från Chalmers och Göteborgs universitet inspirerar och berättar utifrån sin forskning och visar på vilket sätt vetenskapen kan bidra till att uppnå målet. Efter frågestund och fika med forskarna och lärarkollegor leder pedagoger från Universeum och Världskulturmuseet workshoppar om hur man kan arbeta vidare med mål 4 i skolan. Dagen avslutas med pedagogiska tips.

Anmälan görs på UHRs webbplats utbyten.se

Idioma principal:
Precio de la inscripción: 
No
Fecha límite para la inscripción: 
16/03/2020
Evento en Internet: 
No
Organizado por: 
UHR/Den globala skolan, Universeum, Världskulturmuseet och GMV vid Chalmers och Göteborgs universitet
Tipo de organizador: 
Otro evento
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn