chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Calendario

eTwinning национална онлајн конференција „Спровођење наставе на даљину уз помоћ eTwinning портала”

Enviado por Uros Velickovic hace 2 meses 1 semana

De Martes 24 Noviembre 2020 hasta Miércoles 25 Noviembre 2020

Фондација Темпус и eTwinning национални тим за подршку позивају заинтересоване васпитаче, учитеље и наставнике да се пријаве за учешће у националној eTwinning конференцији „Спровођење наставе на даљину уз помоћ eTwinning портала“, која ће се одржати 24. и 25. новембра 2020. године. Конференција се одржава онлајн.

Циљ конференције је да представи конкретне смернице и алате наставницима за спровођење наставе на даљину или комбинованог модела наставе.

Учесници ће, такође, имати прилику да размене досадашња искуства у вези са овом темом као и да се упознају са конкретним примерима, продискутују и поделе примере добре праксе.

Поред пленарних излагања учесници конференције имаће прилику да се на практичан начин кроз онлајн радионице ближе упознају са применом портала у настави.

Конференција је намењена свим васпитачима, учитељима и наставницима у основним и средњим школама без обзира да ли имају искуство у раду на eTwinning порталу. Учешће на конференцији је бесплатно, а број места је ограничен.

Пријављивање за учешће на конференцији отворено је до 15. новембра 2020. у 23:59, а врши се путем регистрационог формулара.

Више информација о овом догађају можете пронаћи на интернет сајту Фондације Темпус.

Извор: erasmusplus.rs

Idioma principal:
Tipo de evento: 
Congreso
Precio de la inscripción: 
No
Fecha límite para la inscripción: 
15/11/2020
Evento en Internet: 
Organizado por: 
Фондација Темпус
Tipo de organizador: 
Otro evento
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email