chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Electronic Platform for Adult Learning in Europe

Resource

Moving Languages -projekti

Language: FI

Posted by Veronica Gelfgren

/fi/file/movinglanguagesjpgmovinglanguages.jpg

Tässä kansainvälisessä Erasmus+ -projektissa kehitämme mobiilisovellusta englannin, espanjan, italian, saksan, ruotsin ja suomen kielen opiskeluun. Sovellus on kehitetty maahanmuuttajille sekä muille kielten opiskelijoille, jotka ovat juuri saapuneet uuteen maahansa Euroopassa.

Eurooppaan tulevilla ihmisillä on eri tausta ja he puhuvat eri äidinkieliä. Siksi tarjoamme käännöksiä yli 20 kielelle mobiilisovellustemme kautta.

Toivomme, että tuotteemme auttaa käyttäjiä tutustumaan uusiin kieli- ja kulttuurikonsepteihin isäntämaissaan. Tämä sovellus kattaa eri kielellisen pätevyyden tasoja ja se on hyödyllinen myös ihmisille, jotka ovat jo eläneet ja työskennelleet uudessa kotimaassaan jonkin aikaa.

Tavoitteenamme on luoda mobiiliratkaisu, joka tarjoaa oleellisinta kielisisältöä ja on samalla erittäin helppo käyttää.

Mobiilisovelluksen sisältö kattaa sellaisia teemoja, jotka ovat tärkeitä uudessa isäntämaassa asumisen ensi vaiheessa. Sovellus sisältää 6000 sanastokohdetta ja yli 3000 kuvaa, jotka helpottavat konseptien tunnistusta.

Kategorioihin kuuluu sekä perus- että erikoissanastoa liittyen mm. opiskeluun, työllisyyteen, terveydenhuoltoon, lakiasioihin.

Tämän sovelluksen voi ladata suurista sovelluskaupoista kesäkuusta 2018 alkaen ja se on ilmainen.

Resource Author(s): 
Learnmera Oy
Publication Date:
Friday, 8 June, 2018
Language of the document:
Type of resource: 
Open Educational Resources
Country:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn