chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Electronic Platform for Adult Learning in Europe

Blog

EPALEn fokuksessa: työpaikalla oppiminen

12/07/2016
by Anni KARTTUNEN
Language: FI
Document available also in: EN FR PT BG DE IT ET MT RO

/it/file/shutterstock408452584jpgshutterstock_408452584.jpg

 

Heinäkuun 18.-22. EPALEssa on Työpaikalla oppimisen viikko. Työpaikalla oppiminen auttaa työntekijöitä päivittämään tietojaan, taitojaan ja kompetenssejaan. Tämän lisäksi se auttaa uusien taitojen omaksumisessa sekä parantaa ihmisten työllistymistä. Työpaikalla oppiminen hyödyttää niin työntekijää kuin työnantajaakin, sillä se kasvattaa kilpailukykyä ja tuottavuutta.

Etsimme artikkeleita, blogeja, tietolähteitä, ja tapaustutkimuksia:

  • sulautuvasta opetuksesta

  • työharjoittelusta, työkokemuksesta ja työpaikkavaihtojaksoista

  • oppimisesta ja sen kehittämisestä

  • strukturoidusta oppimisesta

  • epävirallisesta tai arkioppimisesta taikka työpaikalla tapahtuvasta yhteisöllisestä oppimisesta

Jos sinulla on työpaikalla oppimiseen linkittyvä blogikirjoitus, uutisartikkeli, video tai tapaustutkimus, voit jakaa sen julkaistavaksi lähettämällä sen meille osoitteeseen reeta.knuuti@cimo.fi Julkaistuasi sisällön se jaetaan kaikkien EPALEn 15 000 rekisteröidyn käyttäjän kanssa ympäri Eurooppaa.

Jos haluat itse ladata julkaisusi, voit rekisteröityä (ulkoinen linkki) EPALEn käyttäjäksi. Riippuen ainestosi tyypistä valitse valikosta joko blogi (ulkoinen linkki), uutiset (ulkoinen linkki), tapahtumat (ulkoinen linkki) tai tietolähteet (ulkoinen linkki) -osioissa.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn