chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Electronic Platform for Adult Learning in Europe

Newsroom

Revija Adult Education and Development se poslavlja

23/01/2020
by Nevenka Kocijančič
Language: SL

Z zadnjo izdajo revije Adult Education and Development – AED v letu 2019, ki nosi podnaslov Dober izobraževalec odraslih, je revija po 46 letih prenehala izhajati.

Častna predsednica DVV International Rita Süssmuth v uvodnem nagovoru ugotavlja, da bo mednarodna skupnost izobraževalcev odraslih revijo pogrešala. Hkrati izraža zadovoljstvo, da je lahko tako dolgo izhajala, in se zahvaljuje tako kolegom, ki so jo oblikovali, kot ustanovam, ki so jo podpirale. 

Arhiv revij najdete na spletni strani DVV, tiskane revije pa si lahko ogledate/izposodite v Knjižnici Andragoškega centra Slovenije.

Nevenka Kocijančič je zaposlena na Andragoškem centru Slovenije kot urednica spletnih strani. Že vrsto let se ukvarja s promocijo izobraževanja in učenja odraslih, v zadnjem času pa opravlja operativne naloge za projekt EPALE.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn