chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Electronic Platform for Adult Learning in Europe

Newsroom

Prijave za 14.UPSHIFT radionicu

27/11/2019
by Snežana Kršikapa
Language: HR

Laboratorija inovacija za mlade organizuje 14. UPSHIFT radionicu, za koju se mogu prijaviti timovi iz 14 crnogorskih opština, Andrijevica, Berane, Bijelo Polje, Gusinje, Kolašin, Mojkovac, Nikšić, Petnjica, Plav, Plužine, Pljevlja, Rožaje, Šavnik i Žabljak.

Laboratorija inovacija za mlade “Kreaktivator” već neko vrijeme organizuje intenzivne, trodnevne radionice po cijeloj Crnoj Gori a ova UPSHIFT radionica će se održati u hotelu Four Points by Sheraton, u Kolašinu, od 13. do 15. decembra.

Cilj tima “Kreaktivator” jeste da pruži priliku svim mladima i adolescentima da pokažu da imaju želju i volju da mijenjaju stvari na bolje. UPSHIFT je jedinstvena prilika da na jedan poseban, krajnje zabavan način, mladi dođu do korisnih vještina koje će značiti, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. O stvarima kao što su timski rad, planiranje projekata, dizajn prototipa i budžetiranje, naučiće u toku jednog fenomenalnog vikenda. Ono što je poznato je na dosadašnjim UPSHIFT radionicama, čak 65 timova dobilo po 2.000 eura da bi realizovalo svoju ideju. Zahvaljujući hrabrosti vaših vršnjaka i nekoliko iskrenih, čistih ideja, u saradnji sa timom “Kreaktivator”, otvorena je prva srednjoškolska stripoteka u Beranama, napravljeno je igralište za djecu sa posebnim potrebama u Mojkovcu, renovirano je odjeljenje pedijatrije u Pljevljima, a organizovan je i umjetnički festival u Nikšiću.

 

Detaljnije informacije mogu se naći na: http://kreaktivator.me/prijavi-se-za-14-upshift-radionicu/

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn