chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Electronic Platform for Adult Learning in Europe

 
 

Resource

Nova izdaja e-Novičk ACS

Language: SL

Posted by Nevenka Kocijančič

Vabimo k branju novembrske izdaje našega spletnega glasila e-Novičke

V tokratni številki pripovedujemo številne zgodbe: o preteklih dogodkih, ki smo jih priredili in/ali se jih udeležili, publikacijah, ki smo jih izdali in/ali z njimi oplemenitili našo knjižnico. Ne spreglejte pa še dveh pomembnih rubrik: EPALE in Kotiček je vaš, ter povabil na strokovne dogodke.

Zadnja letošnja številka e-Novičk bo izšla sredi decembra, zato vas vabimo, da članke o pomembnih dogodkih, povezanih z vašim delom v izobraževanju odraslih in vseživljenjskim učenjem, ter strokovnih dogodkih, ki jih načrtujete v prihodnjem letu, pošljete na naslov e-novicke@acs.si  najpozneje v ponedeljek, 2. decembra.

Objavljene prispevke lahko komentirate in delite na spletnih družbenih omrežjih ter tako poskrbite za še boljše ozaveščanje o dogodkih, programih in projektih.

Nevenka Kocijančič je zaposlena na Andragoškem centru Slovenije kot urednica spletnih strani. Že vrsto let se ukvarja s promocijo izobraževanja in učenja odraslih, v zadnjem času pa opravlja operativne naloge za projekt EPALE.


 

Resource Author(s): 
Andragoški center Slovenije
Publication Date:
Thursday, 14 November, 2019
Language of the document:
Type of resource: 
Other
Country:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn