chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Electronic Platform for Adult Learning in Europe

 
 

Resource

Vastuu lukijalla – kenen uutisiin voit luottaa -medialukutaitokurssi

Language: FI

Posted by Sabrina Somersaari

/el/file/fake-1909821960720jpgfake-1909821_960_720.jpg

Kuva:Pixabay

"Vastuu lukijalla – kenen uutisiin voi luottaa?” on matalan kynnyksen medialukutaitokurssi aikuisille. Sen kehitti ja pilotoi Kansanvalistusseura (KVS) yhdessä Helsingin työväenopiston ja Itä-Suomen yliopiston Opinsauna-hankkeen kanssa.

Kurssipaketti sisältää kurssin idean ja tavoitteiden kuvauksen, ohjeellisen kurssisuunnitelman, valmiita kurssimateriaaleja ja vinkkejä kurssin toteuttamista varten. Se on tarkoitettu vapaan sivistystyön, erityisesti kansalaisopistojen, kansanopistojen ja opintokeskusten sekä järjestöjen aikuiskouluttajille. Kurssipaketti antaa raamit toteuttaa vastaava kurssi ja räätälöidä se paikallisiin tarpeisiin.

Kurssimateriaalin avulla voit toteuttaa kurssin oman yhteisösi tarpeiden pohjalta. Materiaalit on listattu omaksi kokonaisuudekseen helpottamaan työtäsi. Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ja muokattavissa. Toivomme kuitenkin, että viittaat niin tehdessäsi tähän kouluttajan pakettiin.

Resource Author(s): 
Mikko Kettunen (Helsingin työväenopisto)
Terhi Kouvo, Jarmo Pykälä ja Anne Tastula (Kansanvalistusseura)
Katinka Käyhkö ja Jyri Manninen (Itä-Suomen yliopisto)
Publication Date:
Monday, 1 April, 2019
Language of the document:
Type of resource: 
Open Educational Resources
Country:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn