chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Electronic Platform for Adult Learning in Europe

 
 

Calendar

Škola humane ekologije

Posted by Marica Ognjenovic 1 year 11 months ago

Friday 1 September 2017 to Sunday 24 December 2017
Niksic i Podgorica
,

Predstavnici ekološkog pokreta Ozon u periodu od 01. septembra do 24. decembra 2017. godine organizujuju ŠKOLU HUMANE EKOLOGIJE koja će se realizovati u Nikšiću i Pogorici.

Glavne aktivnosti programa su interaktivne edukativne radionice, koje će se kroz tri tematska modula organizovati u Nikšiću i Podgorici, a uz primjenu posebno razvijenog metoda ,,humane biblioteke” na kom će putem javnog poziva izabrani polaznici, njih 26, imati mogućnost da od referentnih predstavnika relevantnih institucija i organizacija dobiju osnovne i specifične informacije o humanoj ekologiji, garantovanim pravima u kontekstu učešća u procesu donošenja odluka koje se tiču životne sredine, izazovima u aktuelnim procesima i javnim politikama, kao i iskustvima relevantnih i javno angažovanih institucija i pojedinaca.

Ciljna grupa su učenici završnih razreda srednjih škola sa sjedištem u Nikšiću i Podgorici i studenti državnog i privatnih univerziteta u Crnoj Gori, društveno aktivni kroz organizacije civilnog društva ili neformalne grupe koje su javno aktivne.

Event language(s):
Event type: 
Professional development event
Attending fee: 
No
Registration deadline: 
01/09/2017
Online event: 
Yes
Organised by: 
Ekološki pokret Ozon
Organiser type: 
Other event
Contact details: 
info@ozon.org.me www.ozon.org.me
Target group: 
Academics, students, researchers in andragogy
Theme addressed:
Aims and objectives: 
Glavni cilj programa ,,Škola humane ekologije”, je povećanje interesovanja omladine za humanu ekologiju kako bi se posredno uticalo na veću angažovanost mladih u procesu donošenja odluka koje se tiču životne sredine.
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn