chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Electronic Platform for Adult Learning in Europe

 
 

Newsroom

OBUKA I KURS ZA RUKOVAOCA GRAĐEVINSKIH MAŠINA

24/07/2019
Language: EN

Kurs je namenjen svakoj osobi koja želi da se osposobi za upravljanje različitim mašinama koje se koriste u mnogim granama industrije. 
Kurs i obuku za rukovaoca građevinskih mašina može da pohađa svaki punoljetni kandidat koji želi da stekne sertifikat za pomenuto zanimanje.

Obuka podrazumijeva se da će svaki polaznik koji bude pohađao ovaj specijalizovani kurs da se upozna sa nazivima i načinom funkcionisanja različitih građevinskih mašina, kao i sa njihovim sastavnim djelovima. 

Svaki polaznik koji je zainteresovan za sticanje sertifikata sa zvanjem rukovaoca građevinskih mašina, a koji želi da pohađa ovu specijalizovanu obuku, treba da zna da nastava podrazumijeva dva dijela, koja se odvijaju potpuno odvojeno, to jest polaznik ima obavezu da pohađa i teorijski i praktični dio.

Nastava u okviru teorijskog dijela, kao i u okviru praktičnog podrazumijevaju različit način odvijanja, odnosno različito mjesto i vrijeme održavanja.

Teorijski dio, koji podrazumijeva kurs i obuku za rukovaoca građevinskih mašina, se uvijek odvija u prostorijama Auto Škole Viktorija u Beranama.

Što se tiče praktične nastave, ona se izvodi na poligonu. U prisustvu specijalizovanih nastavika i korištenjem novih mašina, naši kandidati imaju odlične uslove za sticanje znanja iz praktičnog dijela.

U skladu sa zvanično određenim nastavnim programom, kurs i obuka za rukovaoca građevinskih mašina traje dva mjeseca, a svaki polaznik je za to vrijeme obavezan da odradi i određeni broj radnih sati u okviru praktičnog dijela.+

Kontaktirajte i prijavite se.

+382 67 519 119 

+382 67 097 096

info@sertifikati.me

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn