chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Electronic Platform for Adult Learning in Europe

Calendar

Kysely digitaidoista Suomessa

Posted by Sabrina Somersaari 2 months 1 day ago

Wednesday 1 April 2020 to Friday 3 April 2020

Kysely on osa valtiovarainministeriön rahoittamaa ja Digi- ja väestötietoviraston toteuttamaa valtakunnallista digituen koordinaatiota. Tämän kyselyn avulla selvitetään suomalaisten digitaitoja ja digipalvelujen käytön sekä sähköisen asioinnin avun tarvetta. Kysely on tarkoitettu kaikille, myös heille, jotka eivät käytä älylaitteita tai asioi itse sähköisesti. Kyselyyn toivotaan vastauksia monipuolisesti erilaisilta digipalvelujen käyttäjiltä aloittelijoista tehokäyttäjiin.Selvitämme tämän kyselyn avulla suomalaisten digitaitoja ja digipalvelujen käytön sekä sähköisen asioinnin avun tarvetta. Kysely on tarkoitettu kaikille, myös heille, jotka eivät käytä älylaitteita tai asioi itse sähköisesti. Kyselyyn toivotaan vastauksia monipuolisesti erilaisilta digipalvelujen käyttäjiltä aloittelijoista tehokäyttäjiin.

Digituen tavoitteena on varmistaa, että kaikilla kansalaisilla on riittävät digitaaliset taidot sekä mahdollisuus saada apua joustavasti, itselle sopivalla tavalla. Digi- ja väestötietovirasto vastaa digituen valtakunnallisesta kehittämisestä. Kysely on ensimmäinen digitaitojen valtakunnallinen kartoitus, jonka avulla saamme tärkeää tietoa digituen ja digipalvelujen kehittämisen tueksi. 

Kyselyn toteuttavat Valtiovarainministeriö yhdessä Digi- ja väestötietoviraston kanssa. 

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa KPMG. 

Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisina ja nimettöminä eikä yksittäisen vastaajan tietoja voi erottaa tuloksista. Pyydämme teitä vastaamaan 3.4.2020 mennessä. 

Kyselyyn on mahdollista vastata suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saamen kielillä. 

Lisätietoja digituesta Digi- ja väestötietoviraston sivuilla

Kyselyyn!
 

Attending fee: 
No
Online event: 
Yes
Organised by: 
Digi- ja väestötietovirasto
Organiser type: 
Other event
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn