European Commission logo
Create an account
Event Details
27 Nov
2018

EPALE delavnica: Naučimo se posneti in zmontirati kratek video

Slovenia
Ljubljana

Konec novembra oziroma v začetku decembra bomo organizirali EPALE delavnico, na kateri se boste naučili posneti in zmontirati kratek predstavitveni video, s pomočjo katerega boste prispevali k večji vidnosti vaših prispevkov na platformi EPALE ter hkrati na zanimiv način predstavili svojo aktivnost/projekt/organizacijo.

Delavnica je namenjena strokovnim delavcem na področju izobraževanja odraslih, ki bi se želeli preizkusiti v snemanju in montiranju kratkih videov, s pomočjo katerih lahko obogatijo tudi svoje prispevke, ki jih pripravlajo za objavo na platformi EPALE.

Delavnica bo potekala v dveh delih. Teoretične osnove boste spoznali tekom spletnega seminarja, ki bo potekal v torek, 27. novembra ob 10.00 (cca. uro in pol), celodnevna praktična delavnica pa se bo nato odvila teden dni kasneje, 4. decembra med 9.00 in 16.00, v prostorih CMEPIUS-a (Ob železnici 30a, Ljubljana). 

 

Delavnico bo vodil Marko Kumer Murč - režiser, scenarist in producent, ustanovitelj filmske produkcije EnaBanda. 

 

Za spremljanje seminarja boste poleg računalnika in internetne povezave, potrebovali še zvočnike oziroma slušalke, zato vas prosimo, da pred samim seminarjem preizkusite delovanje omenjene opreme. Podrobnejše informacije o dostopu do spletnega seminarja, vam bomo v ponedeljek, 26. novembra, posredovali preko e-pošte, ki jo boste navedli ob prijavi.

 

V torek, 4. decembra se bomo nato srečali še na praktični delavnici. S seboj prinesite kamero/fotoaparat/mobilni telefon, s katerim boste lahko posneli video. Prav tako je zaželeno, da na delavnico prinesete tudi prenosni računalnik, na katerem se boste nato lotili montaže posnetega videa.

 

Na delavnico se je možno prijaviti le »v paketu«! Rezervirajte si torej čas, da boste lahko sodelovali tako na spletnem seminarju kot tudi na delavnici v živo.

Število mest na delavnici je omejeno. Prijave preko spletnega obrazca zbiramo vse do 23. novembra 2018.

 

V primeru velikega zanimanja, bomo morali omejiti število udeležencev iz iste organizacije omejiti na dva posameznika. Hvala za razumevanje!

 

Udeležba na delavnici je brezplačna!

Event Details
Status
As planned
Organiser type
NSS event
Organiser name
CMEPIUS, Nacionalna podporna služba EPALE
Contact details
marusa.bajt@cmepius.si
Target group
Adult learning networks & organisations
Projects & partnerships
Attending fee
Off
Themes addressed

Login or Sign up to join the conversation.

Have an event in mind?

Don’t hesitate to do so! Click the link below and suggest an event now!

Latest Discussions

Project Organization of the Manager's School for adult education and training

Polskie Stowarzyszenie Doradcze i Konsultingowe in partnership with Slovenski Gradbeni Grozd, Gospodarsko Interesno Zdruzenje
is implementing the project:
"Organization of the School of Managers for the purpose of vocational education and training of adults"

More

The Truth about Cross Cultural Management

Lets talk about the "art of getting out of trouble as fast as you got in it"!

More