2o Ετήσιο Συνέδριο EPALE Κύπρου για την Εκπαίδευση Ενηλίκων

Η Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, διοργανώνει το «2ο Ετήσιο Συνέδριο EPALE Κύπρου», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016, μεταξύ των ωρών 9πμ - 12.30μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.
Το Συνέδριο απευθύνεται σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ακαδημαϊκούς, ερευνητές, εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές ενηλίκων και επαγγελματίες του τομέα της κατάρτισης ενηλίκων), καθώς και σε άτομα ή εκπροσώπους οργανισμών που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
Το συνέδριο θα περιλαμβάνει ομιλίες που απασχολούν το πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων σήμερα. Κύριοι εισηγητές του Συνεδρίου είναι ο Δρ Γιώργος Κουλαουζίδης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα, «Μετασχηματίζουσα μάθηση, κριτικός αναστοχασμός και κρίση» και η Δρ Μαρία Γραβάνη με θέμα, «Χαρτογραφώντας ευκαιρίες για την εκπαίδευση ενηλίκων μεταναστών στην Κύπρο και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις ως μέσο για την προώθηση της κοινωνικής αλλαγής: παρουσίαση μιας έρευνας σε εξέλιξη». Επίσης, ο Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης, θα παρουσιάσει το θέμα «Ο ρόλος της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Αρχικής και Συνεχιζόμενης)».
Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι ελεύθερη και οι συμμετέχοντες/ ουσες θα λάβουν Πιστοποιητικό παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη συντονίστρια της EPALE Κύπρου, Μαρία Παρμακλή, στο τηλέφωνο 22800907 ή μέσω email στο mparmakli@schools.ac.cy.
Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέσω του συνδέσμου http://bit.ly/2g9NQVO ή τηλεφωνικά στα 22875561, 99819792, το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2016.
Tel: +35722800651/652/907
Fax: +35722428273
Email: epale@schools.ac.cy