chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη

 
 

Tελευταίες αναρτήσεις

350 deltakere som jobber med karriereveiledning på ulike nivåer, var samlet i to dager på Scandic Airport Hotel på Gardemoen for å få en kick-off på kvalitetsrammeverket. Dette er en nasjonal karriereveiledningskonferanse for alle i karriereveiledningsfeltet i Norge. Den bar navnet Kvalitet i karriereveiledning – fra visjon til praksis. Innlederne på konferansen var både fra Kompetanse Norge, praksisfeltet og akademia.

13 Νοέμβριος 2019
από Linda Berg
(en)

Fleksibel utdanning Norge (FuN) er en medlemsorganisasjon for virksomheter og enkeltpersoner som jobber med digitale og fleksible læringsformer. FuNs magasin Synkron handler om livslang læring, med vekt på innovative læringsformer. 

 

Niri Talberg ved Fafo har utført en undersøkelse av norske studieforbund for Voksenopplæringsforbundet. Konklusjonen i rapporten for undersøkelsen er at kursdeltakernes praksiserfaring blir brukt aktivt i læringen, og at kursene er tilpasset deltakernes interesser og behov.

Denne artikkelen av Sturla Bjerkaker er en historisk gjennomgang av bakgrunnen for studieforbundsordningen i Norge og samtidig et forsøk på å gi en begrunnelse for at ordningen er fornuftig, sett i perspektiv av både livslang læring, idealisme og folkelig kultur.

11 Νοέμβριος 2019
από Linda Berg
(en)

Εν συντομία

Καλωσήλθατε στη Βόρεια Πύλη, η οποία φιλοξενεί περιεχόμενο από τις πέντε σκανδιναβικές χώρες.

 Δανία

 Φινλανδία

 Ισλανδία

 Νορβηγία

 Σουηδία

Κορυφαίες συζητήσεις

Εικόνα Emil Thirup-Sorknæs
0 Comments
15 Μάιος 2018 - Emil Thirup-Sorknæs (Dansk (da))

Nordic portal