chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη

Πόρος

Januarska številka e-Novičk ACS

Γλώσσα: SL

Αναρτήθηκε από Ana Peklenik

Izšla je nova številka e-Novičk našega centra, ki posreduje številne zanimivosti in informacije iz lokalnega in mednarodnega okolja. 

Med drugim vabimo k sodelovanju – prijavite se na razpis za Zeleni znak kakovosti, vključite se v TVU in Parado učenja 2019. Spodbujamo vas, da se naučite novih trikov na računalniku in mobilnem telefonu – objavljamo 44 novih izobraževalnih videoposnetkov.  V tokratni številki predstavljamo tako domače kot mednarodne publikacije in druge zanimive informacije o izobraževanju odraslih.

Objavljene prispevke lahko komentirate in/ali delite na spletnih družbenih omrežjih. Številke, ki ste jih morda zamudili, pa si lahko ogledate v arhivu oziroma na spletni strani.

Ana Peklenik je zaposlena v Promocijskem in informacijskem središču Andragoškega centra Slovenije, kjer se ukvarja predvsem s knjižnično-dokumentacijsko dejavnostjo.

Συντάκτης(-ες) πόρου: 
Ana Peklenik (ur.)
Ημερομηνία δημοσίευσης:
Πέμπτη, 17 Ιανουάριος, 2019
Γλώσσα εγγράφου
Είδος πόρου: 
Άλλο
Χώρα:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email