chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη

 
 

Αίθουσα σύνταξης

Posljednji modul obuke „Menadžment u obrazovanju“ održan u Bihaću

09/07/2018
Γλώσσα: HR

Treći i posljednji modul obuke „Menadžment u obrazovanju“ održan je 21.-22. juna 2018. u Bihaću. Obuka je namijenjena rukovoditeljima javnih i privatnih ustanova za obrazovanje odraslih, a organizovana je u okviru saradnje DVV International - Ureda za Bosnu i Hercegovinu i Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Unsko-sanskog kantona. 

Realizatori nastavnog procesa su na sva tri modula bili prof.dr. Šefika Alibabić i doc.dr. Jovan Miljković sa Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Kroz interaktivan rad te individualne i grupne zadatke učesnici su obrađivali, između ostalih, oblasti: funkcije i modeli menadžmenta; SWOT analiza; strategijski menadžment; kultura i klima obrazovnih organizacija; marketing menadžment u obrazovanju; liderstvo u obrazovanju; liderske i menadžerske vještine itd., a tokom posljednjeg seminara su analizirali rezultate samostalnog rada i bavili se pretežno oblašću kvaliteta u obrazovanju.

Učesnicima su ovom prilikom od strane ministra obrazovanja, nauke, kulture i sporta Unsko-sanskog kantona, mr. Muhameda Ramića i direktora DVV International - Ureda za BiH, dr.sc. Emira Avdagića, uručene potvrde o učešću, elektronski materijali sa obuke kao i stručna publikacija Menadžment modeli u organizacijama za obrazovanje odraslih.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn