chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη

 
 

Ιστολόγιο

Aikuisten ammatillisen koulutuksen kokoelmablogi

13/11/2017
από Linda JUNTUNEN
Γλώσσα: FI

/el/file/ammatillinenjpgammatillinen.jpg

Tietoa, taitoja ja osaamista, palkan nousua, tuottavuuden parantumista ja talouskasvua. Ammatilllinen koulutus hyödyttää niin yksilöä, organisaatioita kuin kokonaisia valtioitakin, ja siksi se on niin tärkeää.

Nyt puhutaan paljon ammatillisen koulutuksen reformista ja siitä, mikä reformin myötä muuttuu. Muutosmyllerryksen keskellä on hyvä pysähtyä tarkastelemaan mitä kaikkea ammatillisen koulutuksen laaja kenttä pitääkään sisällään.

EPALEssa keskitytään marraskuussa aikuisten ammatilliseen koulutukseen. Teeman kunniaksi haluamme tuoda tietoisuuteenne aikuisten ammatillisen koulutuksen eri ulottuvuuksia, kohderyhmiä ja sisältöä, jo päättyneiden sekä käynnissä olevien hankkeiden muodossa.

Julkaisemme marraskuun ajan tässä kokoelmablogissa hankkeita viiden eri teeman alla:

Maahanmuuttajat ja ammatillinen koulutus

Ammatillinen koulutus, digioppi ja robotiikka

Ammatillinen koulutus vähemmistökielten parissa

Ammatillisen koulutuksen ohjaus

Ammatillinen koulutus, yrittäjyys ja työelämä

Blogia päivitetään jatkuvasti, joten muista vierailla sivustolla aktiivisesti! Jos organisaatiossasi on käynnissä aikuisten ammatilliseen koulutukseen liittyvä hanke, ilmoitathan siitä meille, niin tiedotamme siitä mielellämme tässä kokoelmablogissa.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn