chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη

Ημερολόγιο

Masovni online tečaj Moodle dizajner o okviru projekta „e-Škole: Uspostava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)“

Αναρτήθηκε από Nives Novak 3 έτη 8 μήνες πριν

Τετάρτη 1 Φεβρουάριος 2017 to Τρίτη 14 Μάρτιος 2017

Obavještavamo Vas da uskoro počinje masovni online tečaj Moodle dizajner o okviru projekta „e-Škole: Uspostava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)“ pa vas molimo da obavijest  u nastavku proslijedite svojim kolegama:

Cilj tečaja Moodle dizajner je educirati i motivirati polaznike da samostalno osmisle i izrade vlastiti online tečaj u Moodle-u najpopularnijem digitalnom okruženju za učenje i poučavanje među nastavnicima.

Tečaj na jednostavan i intuitivan način kroz video zapise i druge sadržaje prikazuje korištenje najznačajnijih Moodle alata koji se mogu primijeniti pri izradi digitalnog okruženja za učenje i poučavanje. Kroz komunikacijske i suradničke alate polaznici tijekom tečaja surađuju i izmjenjuju iskustva s drugim polaznicima, a za detaljne upute, objašnjenja i pitanja se u svakom trenu mogu obratiti mentoru koji ih vodi kroz tečaj.

U tečaju je implementiran sustav vrednovanja znanja putem Moodle digitalne značke. Ukoliko prema definiranim kriterijima izrade osnovni tečaj pomoću Moodle-a te uspješno završe ostale predviđene aktivnosti, polaznici dobivaju značku Moodle dizajner. Značka je dokaz da je polaznik online tečaja završio zadane aktivnosti i ostvario planirane ishode učenja.

 

Tečaj počinje u srijedu, 01. veljače 2017. godine i trajat će do 14. ožujka 2017. godine. Namijenjen je sudionicima projekta e-Škole, ali će biti otvoren I svim zainteresiranim polaznicima.

 

Prijava na tečaj moguća je putem direktnog linka https://mooc.carnet.hr/course/view.php?id=4(link is external) i odabirom ikone sa znakom AAI@Edu.hr(link sends e-mail) elektroničkog identiteta ili preko naslovnice sustava https://mooc.carnet.hr(link is external) , odabirom gumba „Više“ u obavijesti na naslovnici te odabirom ikone sa znakom AAI@Edu.hr(link sends e-mail) elektroničkog identiteta. Prijave u Moodle  sustav moguće su od 18. siječnja 2017.

 

Osim Moodle dizajner otvorenog tečaja, ove godine polaznici će moći pohađati i masovni otvoreni tečaj Inovativni nastavnici: primjena obrazovnih trendova i digitalnih alata. Svaki od navedenih tečajeva održat će se dva puta:

 

Moodle dizajner:

  •          1. veljače – 14. ožujka 2017
  •          13. rujna – 25. listopada 2017.

Inovativni nastavnici: primjena obrazovnih trendova i digitalnih alata

  •          1. ožujka – 12. travnja 2017.
  •          14. travnja – 25. svibnja 2017.

 

Srdačan pozdrav,

Lucija Dejanović

Strucna suradnica

Odjel za podrsku obrazovanju

Hrvatska akademska i istrazivacka mreza - CARNet

Lastovska 23/II, 10000 Zagreb

tel: +385 1 6661 743, fax: +385 1 6661 709

www.carnet.hr(link is external)

 

Κόστος παρακολούθησης: 
Όχι
Προθεσμία εγγραφής: 
31/01/2017
Διαδικτυακή εκδήλωση: 
Όχι
Τύπος διοργανωτή: 
Άλλο συμβάν
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email