European Commission logo
Create an account
Event Details
7 Δεκ
2021

Кръгла маса за потребителите на ПОО сектора, 07.12.2021г. Благоевград

България
Благоевград
to

Център за развитие на човешките ресурси и Национален експертен екип по ПОО (Bulgarian National VET Team), Ви канят на Кръгла маса за потребителите на ПОО сектора, която ще се проведе на 07.12.2021 г. в гр. Благоевград, хотел „Езерец“

Събитието е ориентирано към учители и директори на професионални гимназии, ръководители на Центрове за професионално обучение, практикуващи специалисти и експерти в сферата на професионалното образование и обучение и дейности, насочени към учене през целия живот. Добре дошли са и работодатели и други заинтересовани лица от подобряване на връзките между всички участници в системата за професионално образование и обучение.

Кръглата маса има за цел представяне на разнообразни гледни точки и добри практики в професионалното образование и обучение. Дискусионният форум предвижда включване на широк кръг теми и участници. Директори на професионални гимназии в страната ще коментират особеностите на практическото професионално обучение в ковид среда, както и предимствата на дуалната система на обучение. Учители от професионални гимназии ще споделят свой опит от провеждане на практическо обучение в европейски страни и от валидиране на самостоятелното учене в инженерни специалности. Представители на НАПОО ще коментират приложението на микрокредитите за насърчаване на професионалната реализация. В обща дискусия ще бъдат очертани постижения, проблеми и идеи за бъдещето в професионалното образование и обучение.

Програмата на събитието можете да видите тук (линк)

ВАЖНО: Събитието ще се проведе спрямо действащите противоепидемични мерки по заповед РД-01-890/3.11.2021 на Министъра на здравеопазването (в частност точка 32), като всеки участник и лектор на входа на залата трябва да предостави (на хартия или дигитално) валиден и действащ зелен сертификат, удостоверяващ прекаран COVID-19 / завършен ваксинационен курс / валиден ПСР тест (не по-късно от 72 часа от началото на събитието) или бърз антигенен тест (не по-късно от 48 часа преди събитието). Участници, които не притежават такъв сертификат няма да бъдат допускани в залата.  

Срок за регистрация – до 14 часа 01.12 2021 г. включително.

Линк за регистрация

Събитието няма такса участие!

За всички участници извън град Благоевград се поемат пътни разходи спрямо изискванията посочени в следният документ (тук)

Event Details
Κατάσταση
As planned
Τύπος διοργανωτή
Άλλο συμβάν
Κόστος παρακολούθησης
Όχι
Ετικέτες

Θέλετε να εισηγηθείτε μια εκδήλωση?

Μην διστάσετε να το πράξετε! Κάντε κλικ πιο κάτω και εισηγηθείτε μια εκδήλωση τώρα!

Τελευταίες συζητήσεις

Δεξιότητες για την πράσινη μετάβαση: νέοι ενήλικες για μια κυκλική οικονομία