European Commission logo
Δημιούργησε λογαριασμό
Resource Details
ΠΟΡΟΣ

Versterk je lessen met audiovisueel materiaal

Ben je lesgever en vaak op zoek naar beeld- en geluidsmateriaal voor je lessen? Het Archief voor Onderwijs is een handige gratis website boordevol Vlaams audiovisueel materiaal geselecteerd door vakleerkrachten.

Het Archief voor Onderwijs is een beeldbank voor onderwijs die leerkrachten een waaier aan audiovisueel materiaal van de openbare omroep, de regionale omroepen en diverse cultuur-en erfgoedinstellingen aanreikt. Met een aanbod geselecteerd door en voor leerkrachten en lesgevers én op maat van het onderwijs, staat Het Archief voor Onderwijs garant voor educatief relevant materiaal dat je vlot kan doorzoeken en inzetten in tal van klascontexten.

Wil je graag (nog beter) leren werken met Het Archief voor Onderwijs? Of ben je benieuwd naar de vernieuwde versie van deze onlinebeeldbank, die in het voorjaar van 2020 wordt gelanceerd? Vanaf februari zijn er opnieuw gratis vormingen op 10 verschillende locaties, te combineren met KlasCement. Leer er werken met alle functionaliteiten van Het Archief voor Onderwijs en ontdek in preview het vernieuwde platform dat later in het voorjaar wordt gelanceerd.

Schrijf je snel in!

Resource Details
Συγγραφέας του πόρου
Archief voor onderwijs
Είδος πόρου
Άλλο
Χώρα
België
Ημερομηνία δημοσίευσης
Γλώσσα εγγράφου
Nederlands
Login (0)
Ετικέτες

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!