chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη

 
 

Ημερολόγιο

Workshop ‘Lobbywerk op Europees niveau’

Αναρτήθηκε από Ronny Leenknegt 1 μήνας 3 εβδομάδες πριν

Πέμπτη 17 Οκτώβριος 2019
Brussel
,

Sociaal-culturele volwassenenorganisaties willen ook op Europees niveau actief zijn. Thema’s en doelgroepen overstijgen vaak de landsgrenzen en de besluitvorming erover vindt ook steeds meer in Brussel plaats. Daarnaast wil deze sector de eigen sociaal-culturele waarden, normen en visie voor mens en samenleving aan kracht laten winnen om de dominante en eenzijdige economische invulling van het beleid van Europa bij te sturen.

Maar hoe begin je eraan? Wat is de chronologie van de besluitvorming en welke Europese instellingen moet je aanspreken? Over welke kennis en vaardigheden moet je beschikken om met succes op te treden? Wat is het belang van een Europese koepelorganisatie? En welke praktische tips kan je best gebruiken in je lobbywerk. Deze workshop formuleert een antwoord op deze vragen en helpt jou en je organisatie op weg naar efficiënt Europees lobbywerk.

Κύρια γλώσσα:
Κόστος παρακολούθησης: 
Όχι
Προθεσμία εγγραφής: 
14/10/2019
Διαδικτυακή εκδήλωση: 
Όχι
Φορέας διοργάνωσης: 
Socius
Τύπος διοργανωτή: 
Άλλο συμβάν
Στοιχεία επικοινωνίας: 
ronny.leenknegt@socius.be
Ετικέτες:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn