chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη

Ημερολόγιο

Радионица за припрему KA2 пројеката стратешких партнерстава у образовању одраслих

Αναρτήθηκε από Marica Vukomanovic 1 έτος 6 μήνες πριν

Παρασκευή 22 Φεβρουάριος 2019
Београд (Belgrade)
,

Фондација Темпус 22. фебруара 2019. организује једнодневну радионицу за све установе које могу да се пријаве за пројекте у области образовања одраслих. Радионица је намењена запосленима у установама и организацијама које се баве образовањем одраслих, удружењима, стручним друштвима и свим осталим институцијама активним у тој области, а које планирају да конкуришу за пројекте стратешких партнерстава.

Радионица се организује 22. фебруара у Војводини (тачно место одржавања ће бити накнадно објављено). Пријављивање за радионицу је могуће искључиво путем регистрационог формулара.

Рок за пријаву је 31. јануар до 23:59 часова.

Уз регистрациони формулар потребно је приложити и нацрт пројектне идејеФормулар за представљање нацрта пројектне идеје можете преузети овде. Идеје предате у другом облику се неће разматрати.

Κύρια γλώσσα:
Κόστος παρακολούθησης: 
Όχι
Προθεσμία εγγραφής: 
31/01/2019
Διαδικτυακή εκδήλωση: 
Όχι
Φορέας διοργάνωσης: 
Фондација Темпус
Τύπος διοργανωτή: 
Άλλο συμβάν
Στοιχεία επικοινωνίας: 
Контакт телефон: 011 33 42 430, опција 3 имејл: adult-education@tempus.ac.rs
Αριθμός εκπροσώπων: 
< 100
Ομάδα στόχος: 
Έργα και συνεργασίες
Σκοποί και στόχοι: 
Циљеви радионице су: - упознавање учесника са принципима, приоритетима и критеријумима КА2 пројеката стратешких партнерстава; - представљање пријавног формулара и специфичности пројектне документације у оквиру КА2 пројеката стратешких партнерстава; - унапређивање знања учесника о детаљима и процедурама за подношење пројектних пријава у оквиру КА2 пројеката стратешких партнерстава; - јачање знања и компетенција за писање пројеката и попуњавање пријавног формулара.
Αναμενόμενα μαθησιακά αποτελέσματα: 
Очекује се да ће учесници по завршетку радионица моћи да: разликују врсте КА2 пројеката и да одаберу прави тип пројекта за своју идеју; овладају процедурама за подношење пројеката Стратешких партнерстава; примене правила за писање буџета пројекта за КА2 Стратешка партнерства раде на даљем унапређењу своје пројектне идеје.
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email