chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη

Ημερολόγιο

Poziv za konferenciju „Erasmus+ Projects: Teaching and Learning in a Digital Age“ u Nemačkoj (Srbija)

Αναρτήθηκε από Uros Velickovic 1 μήνας 2 εβδομάδες πριν

Τρίτη 28 Απρίλιος 2020 to Τετάρτη 29 Απρίλιος 2020
Cologne
,

Nemačka nacionalna agencija za Erazmus+ program organizuje aktivnost međunarodne saradnje (Transnational Cooperation Activity – TCA): „Teaching and Learning in a Digital Age“, u Kelnu 28. i 29. aprila 2020. godine.

 

Cilj konferencije je da okupi predstavnike visokoškolskih ustanova (nosilaca Erazmus povelje za visoko obrazovanje), koji bi razgovarali na temu unapređenja internacionalizacije visokog obrazovanja putem digitalizacije.

 

Osnovni preduslov je da je učesnik zaposlen na visokoškolskoj ustanovi u Srbiji. S obzirom da je radni jezik događaja engleski, od učesnika se očekuje da govore engleski jezik i aktivno učestvuju u konferenciji.

 

Zainteresovani za učešće na konferenciji se mogu prijaviti isključivo putem registracionog formulara do nedelje 16. februara 2020. godine, do 23:59 časova.

 

Važna napomena: Fondacija Tempus može da refundira troškove učešća pojedinaca na TCA skupovima u inostranstvu ili na međunarodnim TCA događajima u Srbiji maksimalno do iznosa od 95% ukupnih troškova učešća pojedinca.

 

Više informacija možete pronaći na sajtu Fondacije Tempus.

Κύρια γλώσσα:
Τύπος εκδήλωσης: 
Διάσκεψη
Κόστος παρακολούθησης: 
Όχι
Προθεσμία εγγραφής: 
16/02/2020
Διαδικτυακή εκδήλωση: 
Όχι
Τύπος διοργανωτή: 
Άλλο συμβάν
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn