chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη

 
 

Ημερολόγιο

„Level up Career“: събитие за преквалификация и практическа реализация

Αναρτήθηκε από Iliana Taneva 3 μήνες 3 ημέρες πριν

Τρίτη 5 Νοέμβριος 2019
София
,

Включeте се в събитието с интерактивни игри, лекции, възможности за препоръка за работа и страхотни награди от компаниите участници

Сайтът за търсене и предлагане на работа „Rabota.bg“, част от Инвестор Медия Груп, ще даде шанс за втора поредна година на търсещите преквалификация, професионална реализация или бизнес ориентация да получат полезни и практически съвети на събитието „Level UP Career“ , което ще се проведе на 5 ноември в Бизнес център „Капитал форт“.

Събитието ще даде яснота за пазара на труда, така че посетителите му да могат да направят най-правилния избор спрямо амбициите си. „Level UP Careеr” ще събере на едно място всичко, което ви е необходимо, за да получите препоръка и да сте с една стъпка по-напред от останалите в професионалното си развитие.

В рамките на събитието e планирана програма от интерактивни лекции, насочени към кариерно развитие и преориентиране, стратегии за успешно намиране на работа чрез 16 лесни стъпки , срещи с фирми, които търсят служители в най-различни сфери на дейност. Ще чуете и разберете как един млад българин успява да се преквалифицира и да постигне кариера мечта в рамките на две години. Като подарък за всички, които инвестират в развитието си и се стремят към по-добра кариера, са предвидени специални отстъпки от програма за кариерно преориентиране развитие, томбола с въпроси на компаниите участници с възможност да получите интервю за работа при тях, както и съдействие за намиране на работа от консултанти с международен опит в областта!

Целта на събитието е да разкрие нов, по-цялостен и задълбочен подход към темата за професионалната реализация, като поставя акцент върху развиването на умения за кариерно планиране.

„Level UP Careеr” отправя предизвикателство към участниците да бъдат смели в желанията си за кариерен успех и да приемат предизвикателството, като създадат ясен план за реализация на мечтаната кариера.

Достъпът до събитието ще бъде безплатен. Изисква се само регистрация, която ще осигури на кандидатите пряк контакт с 8-те най-проспериращите компании на българския трудов пазар.

Автор: Екип на Investor.bg

Снимка: Rabota.bg

 

Κύρια γλώσσα:
Τύπος εκδήλωσης: 
Εκδήλωση επαγγελματικής ανάπτυξης
Κόστος παρακολούθησης: 
Όχι
Προθεσμία εγγραφής: 
04/11/2019
Διαδικτυακή εκδήλωση: 
Όχι
Φορέας διοργάνωσης: 
„Rabota.bg“, част от Инвестор Медия Груп
Τύπος διοργανωτή: 
Εκδήλωση ΕΥΥ
Στοιχεία επικοινωνίας: 
„Rabota.bg“ Екип събития: rabota@investor.bg phone: +359 882 67 99 91 Партньорство и реклама: reklama@investor.bg phone: +359 2 812 98 44
Ομάδα στόχος: 
Έργα και συνεργασίες
Σκοποί και στόχοι: 
Целта на събитието е да разкрие нов, по-цялостен и задълбочен подход към темата за професионалната реализация, като поставя акцент върху развиването на умения за кариерно планиране.
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn