chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη

 
 

Ημερολόγιο

Konferenca Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju 2019

Αναρτήθηκε από Nevenka Kocijančič 7 μήνες 1 εβδομάδα πριν

Τετάρτη 18 Σεπτέμβριος 2019 to Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2019
Ljubljana
,

Pedagoški inštitut vabi na 4. znanstveno konferenco Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju: Mednarodni vidiki vzgoje in izobraževanja, ki bo 18. in 19. septembra 2019, v prostorih ZRC SAZU (Novi trg 2, 1000 Ljubljana). Na konferenci bosta kot vabljena predavatelja sodelovala dr. Paul Stubbs z Ekonomskega inštituta v Zagrebu ter prof. dr. Pavel Zgaga s Pedagoške fakultete Univerze v Ljubljani.

Tudi letos bodo na konferenci podelili priznanja za najboljše doktorsko delo na področju raziskovanja vzgoje in izobraževanja, priznanje za izjemne dosežke na področju raziskovanja vzgoje in izobraževanja ter priznanje za življenjsko delo na področju raziskovanja vzgoje in izobraževanja.

 

Κύρια γλώσσα:
Κόστος παρακολούθησης: 
Ναι
Προθεσμία εγγραφής: 
15/08/2019
Διαδικτυακή εκδήλωση: 
Όχι
Φορέας διοργάνωσης: 
Pedagoški inštitut (PI), Slovensko društvo raziskovalcev na področju edukacije (SLODRE), Center Republike Slovenije za mobilnosti in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS)
Τύπος διοργανωτή: 
Άλλο συμβάν
Στοιχεία επικοινωνίας: 
Ana Mlekuž (E: ana.mlekuz@pei.si, T: 01 4201 251)
Σκοποί και στόχοι: 
Osnovni cilj nacionalne znanstvene konference je diseminacija rezultatov raziskav ter izmenjava izkušenj, identifikacija ključnih problemov, izzivov in ovir v vzgoji in izobraževanju ter spodbujanje in razvoj raziskovanja nasploh. Letošnja konferenca ima kot svoj cilj izpostaviti tudi mednarodni vidik vzgoje in izobraževanja, pri čemer pa, seveda, ostaja odprta za vse druge pristope in usmeritve.
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn