chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη

 
 

Ημερολόγιο

Informativno srečanje ob zaključku projekta LearnersMOT ali sprožanje primarne motivacije za učenje pri malo izobraženih

Αναρτήθηκε από DUSANA FINDEISEN 1 μήνας 3 εβδομάδες πριν

Τρίτη 10 Δεκέμβριος 2019
Ljubljana
,

Slovenska univerza za tretje življenjsko obdobje vas vabi, da se udeležite dogodka za širjenje vedenja o rezultatih projekta Learnersmot ali kako sprožati primarno motivacijo za učenje pri malo izobraženih odraslih ob uporabi pripomočkov IKT.

Dogodek bo potekal v prostorih Narodnega muzeja (Maistrova 1) v Ljubljani (vhod z muzejske ploščadi Metelkova).

 

/el/file/learnersmotlogotipjpg-0learnersmot_logotip.jpg

 

UTEMELJITEV PROJEKTA: spoprijemanje z manjšanjem obsega delovne sile in z drugimi družbenimi spremembami narekuje, da se morajo prav vsi zaposleni nenehno učiti, tudi tisti, ki so malo izobraženi in nizko usposobljeni, ki imajo odpor do učenja in sprememb in tudi tisti, ki so v stanju funkcionalne nepismenosti. Njih moramo odkriti in motivirati za izobraževanje! Razumevanje tega posebnega učnega občinstva in njihovega odpora do učenja in sprememb, sprožanje njihove motivacije za učenje se danes zdi ključnega pomena.

PRIJAZNO VAS VABIMO DA SE NAM NA TEM DOGODKU PRIDRUŽITE, če ste ponudniki izobraževanja, izobraževalci odraslih, socialni delavci, menedžerji človeških virov, mentorji v izobraževanju starejših, študenti andragogike, starejši študenti, člani prostovoljskih organizacij, ali če vas preprosto tema zanima. 

PRIJAVE sprejema do 6. decembra 2019, Urška Majaroninfo@univerzatri.si, telefon: 00386 70 790 329 

 

 

Dr. Dušana Findeisen je profesorica angleščine in francoščine ter književnosti in andragoginja. Sama ali s kolegi je uvedla in izvajala številne inovacije v izobraževanju odraslih: visokošolski predmet socio-kulturna animacija in izobraževanje za lokalni razvoj, izobraževanje starejših, Slovensko univerzo za tretje življenjsko obdobje, Andragoško poletno šolo za lokalni razvoj. Prispevala je k razvoju študijskih krožkov na Slovenskem, soustanovila je  revijo Andragoška spoznanja, je članica njenega uredniškega odbora. Pet let je bila izvedenka Age Platform Europe za zaposlovanje in izobraževanje starejših in zunanja izvedenka Evropske komisije za izobraževanje starejših. Doslej je koordinirala približno dvajset mednarodnih projektov. Vodi Inštitut za raziskovanje in razvoj izobraževanja pri SUTŽO. Deluje kot mentorica na SUTŽO. Je podpredsednica DANET, evropskega združenja. Objavila je pet znanstvenih monografij in več sto člankov.

Κύρια γλώσσα:
Κόστος παρακολούθησης: 
Όχι
Προθεσμία εγγραφής: 
06/12/2019
Διαδικτυακή εκδήλωση: 
Όχι
Φορέας διοργάνωσης: 
Slovenska univerza za tretje življsnjsko obdobje
Τύπος διοργανωτή: 
Άλλο συμβάν
Στοιχεία επικοινωνίας: 
Urška Majaron, info@univerzatri.si, telefon: 00386 70 790 329 
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn