chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - E-Plattform für Erwachsenenbildung in Europa

Si mund të mësoj rreth kurseve të trajnimit për profesionistë të mësimmarrjes për të rritur?

Kontrolloni kalendarin tonë këtu. Kalendari ynë ofron informacion për kurse trajnimi në nivele evropiane dhe shtetërore, duke përfshirë aktivitetet në internet. Mund dhe të kryeni një kërkim sipas vendndodhjes ose gjuhës së aktivitetit.

 

Yetişkin eğitim profesyonellerine yönelik eğitim kursları hakkında nasıl bilgi alabilirim?

Takvimimizi buradan kontrol edin. Takvimimiz, çevrimiçi etkinlikler de dahil olmak üzere Avrupa ve ulusal seviyelerdeki eğitim kursları hakkında bilgi sağlar. Etkinliğin konumuna veya diline göre de arama yapabilirsiniz.

 

Mogu li filtrirati događaje?

Da. Svi imamo različita interesovanja i iz tog razloga kalendar događaja i lista imaju mehanizam filtriranja događaja.

Filter za događaje su sljedeći:

 • Država
 • Jezik događaja
 • Tema/podtema
 • Ciljna grupa
 • Vrsta događaja
 • Cijena kotizacije
 • Kada se događaj održava (uključujući prošle događaje u svrhu referenci)
 • Ključne riječi

Filtri se mogu kombinovati kako bi se prilagodili vašim zahtjevima pretraživanja.

Get ég síað viðburði?

Já. Áhugasvið okkar allra eru ólík og þess vegna er unnt að nota viðburðasíur í viðburðadagatalinu.

Hægt er að sía viðburði eftir:

 • Landi
 • Tungumáli viðburðar
 • Þema/undirþema
 • Markhópi
 • Tegund viðburðar
 • Þátttökugjaldi
 • Hvenær viðburður fer fram (liðnir viðburðir eru sjáanlegir í viðmiðunarskyni)
 • Lykilorðum

Hægt er að sameina síur eftir því hverju þú vilt leita að.

Mogu li da filtriram događaje?

Da. Svi imamo različita interesovanja i zato kalendar događaja i spisak imaju opciju za filtriranje događaja.

Događaji se mogu filtrirati prema:

 • državi
 • jeziku događaja
 • temi/podtemi
 • ciljnoj grupi
 • vrsti događaja
 • kotizaciji
 • vremenu održavanja (uključujući tu i ranije događaje radi informacija)
 • ključnim riječima

Filtere možete da kombinujete kako biste pretraživanje prilagodili svojim potrebama.

Можам ли да ги филтрирам настаните?

Да. Сите ние имаме различни интереси, па затоа календарот на настани и списокот имаат механизам за филтрирање настани.

Настаните можат да се филтрираат според:

 • Земјата
 • Јазикот на настанот
 • Темата/поттемата
 • Целната група
 • Видот на настанот
 • Трошокот за учество
 • Времето на одржување (вклучувајќи ги и минатите настани за потребите на упатување)
 • Клучните зборови

Филтрите може да ги комбинирате за да го приспособите пребарувањето според вашите потреби.

Да ли могу да филтрирам догађаје?

Да. Сви ми имамо различита интересовања и због тога календар и листа с догађајима имају механизам филтрирања догађаја.

Догађаји могу да се филтрирају према:

 • Земљи
 • Језику догађаја
 • Теми/подтеми
 • Циљној групи
 • Врсти догађаја
 • Цени присуствовања
 • Времену одржавања догађаја (укључујући прошле догађаје за референтне потребе)
 • Кључним речима

Филтери могу да се комбинују да би се прилагодили потребама филтрирања.

A mund t'i filtroj aktivitetet?

Po. Të gjithë kemi interesa të ndryshme dhe për këtë arsye, kalendari dhe lista e aktiviteteve kanë një mekanizëm filtrimi të aktiviteteve.

Aktivitetet mund të filtrohen sipas:

 • Shtetit
 • Gjuhës së aktivitetit
 • Temës/nëntemës
 • Grupit të synuar
 • Llojit të aktivitetit
 • Kostos së frekuentimit
 • Kohës së zhvillimit (duke përfshirë aktivitetet e kaluara për qëllime referimi)
 • Termave

Filtrat mund të kombinohen për të përshtatur kërkesat tuaja të kërkimit.

Kan jeg filtrere aktiviteter?

Ja.

Alle har forskjellige interesser, og aktivitetskalenderen og listen har derfor en aktivitetsfiltreringsmekanisme.

Aktiviteter kan filtreres etter:

 • Land
 • Aktivitetsspråk
 • Tema/deltema
 • Målgruppe
 • Type aktivitet
 • Deltakergebyr
 • Når aktiviteten finner sted (herunder nyeste aktiviteter for referanseformål)
 • Stikkord

Filtrene kan kombineres, slik at du kan tilpasse dine søkekrav.

Etkinlikleri filtreleyebilir miyim?

Evet. Hepimizin farklı ilgi alanları vardır ve bu nedenle etkinlik takvimi ve listesinin bir etkinlik filtreleme mekanizması vardır.

Olaylar aşağıdakilere göre filtrelenebilir:

 • Ülke
 • Etkinliğin dili
 • Konu/alt konu
 • Hedef grup
 • Olay türü
 • Katılım maliyeti
 • Etkinliğin gerçekleşeceği zaman (referans amacıyla geçmiş etkinlikler dahil)
 • Anahtar sözcükler

Arama gereksinimlerinizi özelleştirmek için filtreleri birleştirebilirsiniz.

Can I filter events?

Yes. We all have different interests and for this reason, the events calendar and list have an event filtering mechanism.

Events can be filtered by:

 • Country
 • Language of the event
 • Theme/sub-theme
 • Target group
 • Type of event
 • Cost of attending
 • When the event is taking place (including past events for reference purposes)
 • Key words

Filters can be combined in order to tailor your search requirements.

Hvernig finn ég viðburð?

Ef þú vilt finna ákveðinn viðburð geturðu framkvæmt ítarleit og látið tungumál og staðsetningu viðburðarins fylgja í leitarskilyrðum. Ef breytt er hvernig viðburðir sjást gæti það hjálpað til við leitina. Hægt er að birta viðburði á fimm mismunandi vegu:

Како да пронајдам одреден настан?

За да пронајдете одреден настан можете да извршите напредно пребарување и да вклучите јазик и локација во параметрите за пребарување. Во пребарувањето може да ви помогне и промената на начинот на прикажување на настаните. Настаните може да се прикажат на пет различни начини:

Како да пронађем одређени догађај?

Да бисте пронашли одређени догађај, можете да обавите напредну претрагу и укључите језик и локацију у параметре претраге. Промена начина на који се догађаји приказују такође може да помогне код претраге. Догађаји могу да се прикажу на пет различитих начина:

Si mund ta gjej një aktivitet të veçantë?

Për të gjetur një aktivitet të veçantë mund të bëni një kërkim të përparuar dhe të përfshini gjuhën dhe vendndodhjen në parametrat e kërkimit. Ndryshimi i mënyrës së shfaqjes së aktiviteteve mund të ndihmojë gjithashtu në kërkimin tuaj. Aktivitetet mund të shfaqen në pesë mënyra të ndryshme:

Hvordan finner jeg en særlig aktivitet?

For å finne en særlig aktivitet kan du utføre et avansert søk og ta med språk og sted i søkeparametrene.

Å endre hvordan aktiviteten vises, kan også hjelpe deg med søket.

Aktiviteter kan vises på fem forskjellige måter:

 1. Årsvisning
 2. Månedsvisning
 3. Ukesvisning
 4. Dagsvisning
 5. Listevisning

Dn første fire visningene vil vise bare tittelen på aktiviteten i form av en lenke.

Når du fører markøren over tittelen, åpnes en verktøytipsboks og viser også språket og landet for aktiviteten.

Seiten

EPALE RSS abonnieren