chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - E-Plattform für Erwachsenenbildung in Europa

Blog

Atlas konferens

23/06/2015
von Kerstin Hagblom
Sprache: SV

Varför Atlas konferens?

Atlas konferens ger vuxenutbildare möjlighet att dels åka på en konferens för att lära utan att någon motprestation krävs, dels medverka på en konferens genom att hålla ett föredrag, leda en workshop eller ha en utställning.

Syftet är att främja utvecklingen av internationella kontakter inom vuxenutbildning och folkbildning för att främja kompetensutveckling. Målet är att lärare ska använda och sprida sina nya kunskaper och metoder som de fått till följd av konferensen i sin undervisningsmiljö med syftet att bidra till utvecklingen av organisationen.

Internationella konferenser erbjuder en möjlighet att utbyta erfarenheter och lära av kollegor över hela världen. Konferensen kan ses som ett led i att etablera kontakter med kollegor i andra länder eller ha som syfte att bidra till utvecklingen av organisationen.

Sista ansökningsdag 2 september

http://www.utbyten.se/sv/Program/Program-A---O/Atlas-konferens/Ansokan/

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn