chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - E-Plattform für Erwachsenenbildung in Europa

Wat is EPALE?

EPALE is een nieuwe meertalige gemeenschap voor professionals in het volwassenenonderwijs. EPALE heeft als doel de kwaliteit en verstrekking van volwassenenonderwijs in Europa te verbeteren, een sterke pan-Europese sector voor volwassenenonderwijs op te richten en de professionals en opiniemakers in het volwassenenonderwijs de mogelijkheid te bieden zich te richten tot alle volwassenen.

Als u dus actief bent in het volwassenenonderwijs als werkgever, docent, vrijwilliger, beleidsmaker of wetenschapper, dan is EPALE er speciaal voor u!

EPALE ziet de volwassen cursist als uiteindelijke begunstigde van een beter volwassenenonderwijs, ongeacht of dit onderwijs zich in een formele of niet-academische omgeving afspeelt. De website richt zich echter meer op de aanbieders en organisatoren van volwassenenonderwijs dan op de cursisten.

EPALE werd ontwikkeld in het voorjaar van 2014. De verschillende functies worden geleidelijk aan beschikbaar. Wij verwachten dat het platform begin 2015 volledig operationeel zal zijn.