chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - E-Plattform für Erwachsenenbildung in Europa

Ressource

Työ- ja elinkeinoministeriön selvitys: Miten osaaminen näkyväksi? -julkistustilaisuuden tallenne

Sprache: FI

Eingesandt von Anni Karttunen

”Jatkuva oppiminen ja koulutusjärjestelmän kehittäminen ovat keskeisessä asemassa pääministeri Sanna Marinin hallitusohjelmassa. Kun jatkuvaa oppimista tarkastellaan kokonaisuutena, on tarkastelu ulotettava myös virallisen koulutusjärjestelmän ulkopuolelle. Meidän on huomioitava erilaiset oppimisen väylät, kuten erityisesti työssä tapahtuva oppiminen mutta myös harrastukset. Osaamisen tunnistamisessa tarvitaan kuitenkin yhteiset pelisäännöt sekä mallit, joita on nyt kehitettävä." - Työmarkkinaneuvos Teija Felt.


Sitran järjestämän Miten osaaminen näkyväksi? -selvityksen julkistamistilaisuuden live-lähetys keräsi kaikkiaan yli 360 osallistujaa. Julkistamistilaisuudessa Työ- ja elinkeinoministeriön tilaaman raportin keskeiset asiat kuvasi Olli Oosi Owal Groupista, työelämän näkökulmaa osaamisen tunnistamiseen toi Accenturen Karoliina Hahman, Nuorisoalan osaamiskeskus Kentaurin Timo Sinivuori ja julkaisun kansainvälisen osion veti yhteen Anni Karttunen Globedusta. Selvityksen on rahoittanut SITRA.

Katso julkistamistilaisuuden tallenne alta tai resurssilinkin kautta.

TIlaisuuden esitysmateriaali ja osallistujien chat-kommentit löytyvät Sitran verkkosivuilta.


 

 

Autor(en) der Ressource: 
SITRA
Datum der Veröffentlichung:
Mittwoch, 3 Juni, 2020
Sprache des Dokuments
Art der Ressource: 
Offene Bildungsressourcen
Land:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email