chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - E-Plattform für Erwachsenenbildung in Europa

News

Oktobrska številka e-Novičk napoveduje tudi Letni posvet o izobraževanju odraslih 2015

16/10/2015
von Simona Kavčič
Sprache: SL

Izšla je oktobrska številka e-Novičk, ki jih mesečno pripravlja Andragoški center Slovenije (ACS). V njej napovedujemo letošnji Letni posvet o izobraževanju odraslih, ki bo 25. novembra v kongresnem centru poslovne stavbe Smelt Ljubljana. Pišemo tudi o že enajstih Dnevnih slovenskih svetovalnih središč, o našem sodelovanju na Festivalu za tretje življenjsko obdobje, obisku delegacije iz Bosne in Hercegovine ter drugih naših dogodkih in tudi dogajanjih, na katerih smo dejavno sodelovali.

Bogate so tudi novice s področja mednarodnega sodelovanja: napovedujemo mednarodno konferenco Gradimo mostove v izobraževanju odraslih, poročamo o zaključni konferenci projekta Uresničevanje EPUO v Združenem kraljestvu ter o drugem mednarodnem dogajanju.

Povzemamo tudi iz drugih virov in tako poročamo o podeljenih nagradah RS na področju šolstva za leto 2015, kjer je nagrado za izjemne dosežke na področju izobraževanja prejela Marjeta Gašperšič, direktorica RIC Novo mesto, o čemer ste na EPALE že lahko brali. Tu ne spreglejte niti predstavljenih publikacij, med katerimi smo pisali tudi o novi spletni reviji ELM.

Svoje mesto namenjamo tudi EPALE, kjer poročamo o novostih na portalu in dejavnostih ter usmeritvah za prihodnje.

Nazadnje pa pokukajte tudi v kotiček Knjižnice ACS in preverite, kaj je novega.

   

Želimo vam prijetno branje v jesenskih dneh, in če ste izpustili kakšno prejšnjo številko, jo lahko vedno najdete v arhivu!

Simona Kavčič, ACS

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn