chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - E-Plattform für Erwachsenenbildung in Europa

Hogyan találhatok meg egy adott eseményt?

Egy bizonyos esemény tekintetében végezhet összetett keresést és megadhatja például az esemény nyelvét és helyszínén a keresési paraméterek között. Az események megjelenítési módjának megváltoztatása szintén segíthet a keresésben. Az események ötféleképpen jeleníthetők meg:

  1. Éves nézet
  2. Havi nézet
  3. Heti nézet
  4. Napi nézet
  5. Lista nézet

Az első négy nézet esetén csak az esemény címe jelenik meg internetes link formájában. Ha az egérmutatót a cím fölé visszük, egy buborékban további információként megjelenik az esemény nyelve és országa is. Az esemény időpontját az eseménynek az adott nézetben elfoglalt helye mutatja (év, hónap, hét, nap és óra alapján). Az internetes linkre kattintva az esemény oldalára juthatunk el.

Az ötödik nézetben az események linkekkel ellátott listája jelenik meg, mindegyik alatt a nyelv és az ország feltüntetésével. Ebben a nézetben a címre kattintva szintén az esemény oldalára juthatunk el.