chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - E-Plattform für Erwachsenenbildung in Europa

Kako mogu pronaći određeni događaj?

Kako biste pronašli određeni događaj, u naprednom pretraživanju kao parametre pretraživanja možete navesti jezik i mjesto održavanja događaja. U pretrazi vam može pomoći i promjena načina prikaza događaja. Događaji mogu biti prikazani na pet različitih načina:

  1. godišnji prikaz

  2. mjesečni prikaz

  3. tjedni prikaz

  4. dnevni prikaz

  5. prikaz popisa.

U prva četiri načina prikaza bit će prikazan samo naziv događaja u obliku poveznice. Kada pokazivačem prijeđete preko naziva, pojavit će se prozor u kojemu će biti prikazani jezik i država u kojoj se događaj odvija. Datum i vrijeme događaja navedeni su prema mjestu odvijanja događaja na prikazu (dan, mjesec, tjedan ili sat). Klik na poveznicu s nazivom odvest će vas na stranicu događaja.

U petom načinu prikaza bit će prikazan popis naziva događaja u obliku poveznice s jezikom i zemljom događaja u nastavku. U ovom načinu prikaza i klik na poveznicu s nazivom odvest će vas na stranicu događaja.