chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

E-Plattform für Erwachsenenbildung in Europa

 
 

Kalender

Prezentacija aktuelnosti u obrazovanju odraslih i obrazovne ponude organizatora obrazovanja odraslih koji realizuju programe obrazovanja za sticanje stručne kvalifikacije

Eingesandt von Privredna komora Crne Gore vor 1 Monat 7 Stunden

Donnerstag 17 Oktober 2019
Podgorica
,

Uvaženi,

 

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje, a u okviru manifestacije „XVIII Dani obrazovanja i učenja odraslih“, u četvrtak 17.10.2019. godine, organizuje okrugli sto u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica), sa početkom u 10:00 časova, na temu:

 

„Prezentacija aktuelnosti u obrazovanju odraslih i obrazovne ponude organizatora obrazovanja odraslih koji realizuju programe obrazovanja za sticanje stručne kvalifikacije“

 

Cilj manifestacije „XVIII Dani obrazovanja i učenja odraslih“, koja se organizuje uz podršku Ministarstva prosvjete Crne Gore, je promovisanje aktivnosti obrazovanja odraslih i obrazovne ponude u Crnoj Gori. Prezentacija aktuelnosti u obrazovanju odraslih i obrazovne ponude organizatora obrazovanja odraslih, koji realizuju programe obrazovanja za sticanje stručne kvalifikacije, namijenjena je predstavnicima tržišta rada, poslodavaca, lokalne samouprave, kao i institucijama socijalnog partnerstva.

 

Okrugli sto će biti prilika da iskažete potrebe za obukama, koje smatrate da su potrebne vašim zaposlenima, a u cilju stabilnog i kvalitetnog rasta, razvoja i poboljšanja organizacijskih aspekata vaše organizacije.

 

U cilju uspješne realizacije događaja i zbog ograničenog broja mjesta, blagovremeno odredite predstavnike iz vašeg preduzeća i prijavite učešće.

 

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, prisustvo okruglom stolu možete potvrditi najkasnije do utorka 15.10.2019. godine, popunjavanjem prijave na LINK-u ili na e-mail adresu: obrazovanje@pkcg.org.

Telefon za informacije je: 020 230 605

Sprache(n) der Veranstaltung:
Teilnahmegebühr: 
Nein
Anmeldefrist: 
17/10/2019
Online-Veranstaltung: 
Nein
Art des Veranstalters: 
Andere Veranstaltung
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn