Gå til hovedindhold
The 2021 Community Stories initiative

2021-initiativet for fællesskabshistorier

Sørg for at indsende din historie så tidligt som muligt for at få chancen for at formidle den, modtage kommentarer og inspirere dine kolleger! I år har vi også en overraskelse til dig...

VUC Storstrøm: Den hybride skole

VUC Storstrøm dækker et stort område. Kursisterne har – også før Corona –haft mulighed for at følge nogle kurser hjemmefra. Derfor spiller it en stor rolle, og det kræver løbende efter- og videreuddannelse af lærerne.

U/NORD: ”Bæredygtighed er en omfattende opgave”

At være bæredygtig som skole og at uddanne eleverne til at kunne tænke og arbejde bæredygtigt er målet for U/NORD. Skolen er ikke nået så langt, som ledelsen og de ansatte drømmer om, men vil have bæredygtighed som en del af skolens strategi.

Højskole: Bæredygtighed kræver demokratisk dannelse

Brandbjerg Højskole arbejder med både bæredygtighed, væredygtighed og mangfoldighed. Højskolen ser det som en væsentlig opgave at blande mennesker, der er dybt engagerede i bæredygtighed, med dem, der ikke er.

Økosamfund: Formidling af en bæredygtig hverdagspraksis

Økosamfundene lever i bæredygtighed. Derfor kan de bruges som læringsrum for dem, der interesserer sig for at omsætte verdensmålene til konkrete dagligdags handlinger.
Landforeningen for Økosamfund oplever voksende interesse for økosamfundene og deres opbygning af fællesskaber. Derfor har...

Læring gennem generationer på VUC Storstrøm

IT-færdigheder, generel sprogtilegnelse, tekstanalyser og læringsinteresse. Fire områder, hvor Eva Strømberg Kiehn, underviser i dansk som andetsprog på VUC Storstrøm, oplever læring mellem generationer.

EPALE COMMUNITY STORYBOOK 2020

 

Seneste opdateringer

Newspaper icon

Seneste nyheder

18672 artikler

Writing Icon

Seneste blogposter

12298 poster

Latest Resources

Seneste ressourcer

15344 Ressourcer

Latest Discussions

Seneste diskussioner

143 diskussioner

Connect with other members

Computer Icon

You can find inspiration from the pool of good practices and success stories, projects that distinguished themselves in terms of policy relevance.

Search Icon

Exchange ideas and create networking opportunities with individuals or organisations through the EPALE Partner Search. 

Kommende begivenheder

Find out how you can contribute today

Bliv del af fællesskabet eller hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Homepage Popup Icon
Join Us

We have over 92911 members