chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Internetplatform for voksenuddannelsesområdet i Europa

 
 

Nyhedsoversigt

Oproep: bevraging duurzaam internationaliseringsbeleid - deadline 28 september 2018

11/09/2018
Sprog: NL

Voor het creëren van een 'toolbox implementatie en een duurzaam internationaliseringsbeleid uitbouwen' voor de volwasseneneducatie zoeken we mensen die werkzaam zijn in de volwasseneneducatie en ons van input kunnen voorzien door een korte bevraging in te vullen.

Internationalisering en samenwerking met buitenlandse organisaties: het is een interessante en rijke ervaring, zeker als ze aansluit bij de doelstellingen van je organisatie en echte meerwaarde creëert. Maar voor heel wat organisaties is het moeilijk om een internationaliseringsbeleid uit te bouwen. Nochtans kan zo’n beleid u helpen om subsidies, o.a. van ERASMUS+ te verkrijgen en om internationalisering op kwaliteitsvolle en duurzame wijze te verankeren in uw organisatie. Heel wat organisaties zijn zoekende naar een houvast en naar stappen om tot dergelijk beleid te komen. Om organisaties van de volwasseneneducatie daarin te ondersteunen, werken Alden Biesen en Europahuis Ryckevelde aan een interactieve checklist. En daarvoor vragen we uw input.

De bevraging telt slechts enkele vragen en neemt minder dan 10 minuten van uw tijd in. Ze is bedoeld voor organisaties van de volwasseneneducatie met ervaring in internationalisering. Deadline: 28 september 2018.

Wilt u graag echt meewerken aan de toolbox via een eenmalige bijeenkomst met een werkgroep op  maandagvoormiddag 1 oktober 2018 in Brussel, stuur een mail naar julie.focquet@cjsm.vlaanderen.be. Van harte welkom! Samen helpen we vele andere collega's op weg.

Vorig jaar brachten we een toolbox voor schoolonderwijs uit. We hopen begin 2019 de toolbox voor de volwasseneneducatie te lanceren voor jullie.

Bedankt alvast voor je hulp!

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn