chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Internetplatform for voksenuddannelsesområdet i Europa

Ressourcer

Izobraževalni film Metoda zgledovanja v izobraževanju odraslih

Sprog: SL

Indsendt af Jasmina Orešnik Cunja

V projektu ESS Strokovna podpora področju pridobivanja temeljnih kompetenc 2016–2022 smo posneli nekaj izobraževalnih filmov o kakovosti izobraževanja odraslih. Kratke filme pripravljamo kot pripomočke za vse, ki se ukvarjate z načrtovanjem in izpeljavo presojanja in razvijanja kakovosti izobraževanja odraslih. Videi so vam lahko v pomoč pri načrtovanju in izpeljavi posameznih faz in postopkov presojanja in razvijanja kakovosti.


V videu Metoda zgledovanja v izobraževanju odraslih Jasmina Orešnik Cunja predstavlja strokovna priporočila, kako se zgledovanje načrtuje in praktično izpelje. Zgledovanje lahko v izobraževanju odraslih uporabimo za primerjavo dobrih praks med organizacijami ali strokovnimi delavci na istih ali podobnih delovnih mestih. Izvedeli boste, kje najdete praktične pripomočke za uporabo te metode. Avtorica predstavi tudi nekaj primerov uporabe metode zgledovanja iz prakse organizacij za izobraževanje odraslih, po katerih se lahko zgledujete tudi sami.

Ta in vsi ostali izobraževalni filmi o kakovosti izobraževanja odraslih so objavljeni na spletnem portalu Mozaik kakovosti in na YouTube kanalu Kakovost izobraževanja odraslih.

Jasmina Orešnik Cunja je zaposlena na Andragoškem centru Slovenije, kjer deluje na področju presojanja in razvijanja kakovosti izobraževanja odraslih.


 

 

Ressource forfatter(e): 
Jasmina Orešnik Cunja
Publikationsdato:
Tirsdag, 3 november, 2020
Dokumentets sprog
Type ressource: 
Åbne uddannelsesressourcer
Land:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email