chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Internetplatform for voksenuddannelsesområdet i Europa

Ressourcer

Prva številka Mednarodne revije za management, znanje in učenje.

Sprog: SL

Indsendt af Neja Colja

Na spletni strani ToKnowPress najdete prvo letošnjo številko Mednarodne revije za management, znanje in učenje. Namen revije je, da bi skupaj z raziskovalci, praktiki, podjetji, izobraževalnimi in drugimi sektorji zagotavljali napredna znanja s področja managementa. Spodbuja tudi izmenjavo najnovejših raziskav, primerov, idej in razprav z omenjenega področja. Izhaja v angleščini s povzetki v slovenščini. Njen izid je finančno podprla Agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije.

V njej najdemo prispevek z naslovom Upravljanje znanja za družbo znanja in medgeneracijsko izobraževanje. V njem lahko beremo o vplivu globalizacije na sodobno postmoderno družbo z vidika starajoče se populacije, ki zahteva izobraževalne metode in tehnike, ki so primerne za mlade ter odražajo medgeneracijsko učenje. Namen celotnega prispevka je z empiričnimi raziskavami in preučevanjem literature analizirati kontekst starejših, ki so prepogosto odrinjeni na rob družbe, ter prikazati vpliv znanja družbe, temelječe na uporabi sodobne informacijsko-komunikacijske tehnologije, na medgeneracijsko učenje.

/da/file/slika1jpg-0slika1.jpg

Ressource forfatter(e): 
Mednarodna revija za management, znanje in izobraževanje
ISBN : 
2232-5697
Publikationsdato:
Lørdag, 3 oktober, 2015
Type ressource: 
Andre
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn