chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Internetplatform for voksenuddannelsesområdet i Europa

 
 

Nyhedsoversigt

Erasmus+ KA3 Social inkludering - Nordiskt seminarium för information och nätverkande 11 december 2019

14/11/2019
Sprog: SV

EU-kommissionen har nyligen publicerat en Erasmus+ KA3 utlysning med en del som särskilt fokuserar på vuxenutbildning; Social inkludering och gemensamma värderingar.

Syftet med den här delen är att stödja projekt för att skapa eller ytterligare utvecklar transnationella och nationella nätverk av vuxenutbildningsanordnare. Projekten ska hjälpa till att bygga upp kapaciteten hos vuxenutbildningsanordnare när det gäller att tillämpa EU:s politik för vuxenlärande på nationell och regional nivå.

Offentliga och privata organisationer som är aktiva inom vuxenutbildning kan söka medel. Fyra partner från fyra länder behövs, och sista ansökningsdag är 25 februari 2020.
UHR kommer att, tillsammans med Diku i Norge, arrangera ett seminarium i Bryssel 11 december för representanter för organisationer i samtliga nordiska länder som är intresserade av att koordinera eller delta som partner i en ansökan inom den här utlysningen. UHR kan erbjuda ett begränsat antal representanter för svenska organisationer plats vid seminariet, och kan också stå för del av kostnaderna för deltagande.

Utlysningarna finns på alla EU-språk
 
Frågor om utlysningen och seminariet i Bryssel 11 december besvaras av Angela Andersson angela.andersson(at)uhr.se

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn